Publiek

VERNIEUWDE VISUAL ART RALLY KEERT TERUG OP 27 AUGUSTUS 2022

Na twee jaar afwezigheid keert de Visual Art Rally terug op de rallykalender! Voor het eerst in de geschiedenis van het evenement zal de wedstrijd onder zomerse omstandigheden verreden worden, want de wedstrijd wordt van zaterdag 9 april verplaatst naar zaterdag 27 augustus 2022.

Terwijl de afgelopen jaren getekend werden door het coronavirus heeft de organisatie van de Visual Art Rally niet stilgezeten. De verplaatsing naar de zomer is dan ook niet de enige verrassing die het dit jaar in petto heeft. De rally zal namelijk verreden worden in een gloednieuw gebied, met drie uitdagende klassementsproeven in geheel nieuwe gemeenten.

De wedstrijd zal in 2022 meetellen voor het Nederlands Rally Kampioenschap & Historic Rally Kampioenschap, waar plaats is voor een deelnemersveld van ruim 100 deelnemers! De wedstrijd zal daarbij voor het eerst gaan meetellen voor het Open Nederlands Rally Kampioenschap, waardoor ook de Nederlandse rallytop aan de start verwacht wordt. Kortom, het belooft een waar ‘rallyfeest’ te gaan worden in augustus!

Binnenkort zullen er meer details bekend worden gemaakt over het wedstrijdformat en de klassementsproeven, maar noteer alvast zaterdag 27 augustus op de agenda, want dit spektakel wilt u zeker niet missen!